<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Flex 365

Godt nyt for SMV'ere - nyt produkt opruster it-sikkerheden

Fra i dag bliver det lettere for de fynske små og mellemstore virksomheder at opgradere deres it-sikkerhed til gavn for både kunderne og forretningen. Energi Fyn og partneren Chili Security lancerer nemlig Fiber Flex 365 - en helt ny internetløsning med indbygget sikkerhed og døgnsupport alle årets dage.

It-sikkerhed er en kæmpe udfordring i samfundet og især for virksomheder, der holder på en masse data, de hverken vil miste eller ønsker at videregive til andre. Samtidig er it en kritisk del af mange virksomheders drift, og det skaber et ekstra fokus på at prioritere sikkerheden fremover.

Det behov bliver nu tilgodeset af et nyt erhvervsprodukt, der kombinerer lynhurtigt fibernet med fordelene ved at have Microsoft Office 365, antivirus og databackup samt supportmulighed dag og nat - året rundt.

Det er det fynskejede andelsenergiselskab, Energi Fyn, og den odenseanske it-virksomhed, Chili Security, der er gået sammen om at skabe Fiber Flex 365, som løsningen hedder. Det skyldes et ønske om især at tilgodese de små og mellemstore virksomheder på Fyn.

- Vi har udviklet Fiber Flex 365, da behovet for udvidet it-sikkerhed er kraftigt stigende og gør virksomhederne udsatte. Det kan være krævende og omfangsrigt at sætte sig ind i, og vi så et behov for at give ekstra tryghed til vores erhvervskunder og samtidig gøre det nemt og enkelt, fortæller direktøren for Energi Fyn Bredbånd A/S, Carsten Nedergaard Hansen, og fortsætter:

Det var derfor helt naturligt for os at skabe en samlet abonnementsløsning, som giver virksomheder et fleksibelt produkt, der tager højde for det hele med både hurtig fiberforbindelse, sikkerhed og support hele døgnet.

 

Baseret på erfaringer og udvikling i branchen

Det er Chili Security, som Energi Fyn samarbejder med, der står for at levere Microsoft Office 365, en løsning med antivirus, og så sidder de klar ved supporttelefonen for at hjælpe kunderne.

Martin Larsen, Partner Sales Manager hos Chili Security, forklarer:

- Når vi udvikler et produkt som Fiber Flex 365, er det baseret på de erfaringer, vi ser hos vores kunder. Det er især de små og mellemstore virksomheder, der ikke får prioriteret at sikre deres enheder, og det koster dem dyrt, når uheldet er ude, fortæller han.

Det er altså i kraft af deres virke som it-virksomhed, at Chili Security har et unikt indblik i, præcis hvor svært det kan være for virksomheder at navigere i og ikke mindst prioritere deres it-sikkerhed.

For at imødegå dette har vi i Chili Security udviklet et koncept, der dels giver virksomhederne de mest anvendte IT-redskaber i form af Microsoft 365-pakkerne. Og så giver vi SMV'erne dén IT-sikkerhedsløsning, som giver ro i maven i form af sikkerhed, backup og support.

Gennem det nye Fiber Flex 365-produkt bliver denne pakkeløsning således kombineret med Energi Fyns specialistviden om fibernettet.

Ifølge Carsten Nedergaard Hansen fra Energi Fyn skaber det et ideelt grundlag for at udvikle en god løsning til kunderne. Som han siger, har de indgået partnerskabet for "at levere Danmarks nok bedste digitale pakkeløsning".

Fire professionelle it-løsninger i én samlet pakke

Som erhvervskunde er det Energi Fyns optiske fibernet, man bliver koblet på. Det er beskrevet på Energi Fyns hjemmeside, at Fiber Flex 365 inkluderer internet, der er lynhurtigt, superstabilt og ikke mindst lever op til kravene fra de største og mest it-krævende virksomheder.

Her har man muligheden for at vælge den hastighed, man ønsker, og med Chili Business får man indbygget sikkerhed gennem fri it-support, antivirus, antimalware, Microsoft 365 samt automatisk backup af mailboks, OneDrive og harddisken på arbejdsstationen - alt sammen seks måneder bagud med opfyldelse af de nyeste krav i bogføringsloven.

Læs mere om Fiber Flex 365

Seneste nyt

Nyheder Julelys 2021
Klumme

Hvad koster det at tænde en lyskæde?

December og årets mørkeste tid nærmer sig med hastige skridt, og vi er nok mange, der gerne vil skabe lidt hygge med lyskæder og lidt ekstra udendørs lys. Men ved du, hvad det egentlig koster at tænde en lyskæde?
Læs klummen
DSC03888 Copy 1600Px
Presse

320 fynske børn får en fodboldoplevelse for livet

Drøm dig tilbage til dengang, du var barn. Tænk over, hvor stort det ville være at møde dine fodboldidoler og få lov at spille på grønsværen på Odense Stadion. Sådan en oplevelse venter 320 fynske børn til Energi Fyn Cup i weekenden.
Læs presse­meddelelsen
Ladestandere Ladestik Hånd Ur Mobil Telefon 2021
Presse

Partnerskab gør det let for elbilejere at vælge en intelligent ladeløsning

Det skal være let for nye elbilejere at vælge en intelligent ladeløsning. Derfor har vi indgået et partnerskab med Autosource Group. Partnerskabet skal gøre processen omkring valg af ladeløsning mindre kompleks.
Læs presse­meddelelsen
Vindmølle 850X600
Presse

Batterianlæg skal bidrage til stabilitet i et grønnere energisystem

Energi Fyn tager et vigtigt skridt i forhold til den grønne omstilling og opfører et nyt batterianlæg ved deres regulerkraftværk i Næstved. Batterianlægget skal bidrage til stabilitet i elnettet.
Læs presse­meddelelsen
Kundecenter Roed Lampe 2020
Klumme

Brug strømmen, når den er billigst

Prisen på strøm svinger, og gennem de seneste måneder har vi oplevet store udsving. Der er har været dage, hvor strømmen nærmest har været gratis, og der har været dage, hvor elprisen har været oppe på et niveau, som vi ikke har oplevet meget længe.
Læs klummen
Fiber Flex 365 850X600
Presse

Godt nyt for SMV'ere - nyt produkt opruster it-sikkerheden

Fra i dag bliver det lettere for de fynske små og mellemstore virksomheder at opgradere deres it-sikkerhed til gavn for både kunderne og forretningen. Energi Fyn og partneren Chili Security lancerer nemlig Fiber Flex 365 - en helt ny internetløsning med indbygget sikkerhed og døgnsupport alle årets dage.
Læs presse­meddelelsen
Fonde 2600X850 2 Overlay
Presse

Energi Fyns fonde støtter lokale fællesskaber og udviklingen på Fyn

Siden 2005 har Energi Fyns fonde støttet mere end 300 gode ideer på Fyn. Fra i dag kan lokale fællesskaber og projekter på Fyn søge om støtte hos fondene.
Læs presse­meddelelsen