<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Flex 365

Godt nyt for SMV'ere - nyt produkt opruster it-sikkerheden

Fra i dag bliver det lettere for de fynske små og mellemstore virksomheder at opgradere deres it-sikkerhed til gavn for både kunderne og forretningen. Energi Fyn og partneren Chili Security lancerer nemlig Fiber Flex 365 - en helt ny internetløsning med indbygget sikkerhed og døgnsupport alle årets dage.

It-sikkerhed er en kæmpe udfordring i samfundet og især for virksomheder, der holder på en masse data, de hverken vil miste eller ønsker at videregive til andre. Samtidig er it en kritisk del af mange virksomheders drift, og det skaber et ekstra fokus på at prioritere sikkerheden fremover.

Det behov bliver nu tilgodeset af et nyt erhvervsprodukt, der kombinerer lynhurtigt fibernet med fordelene ved at have Microsoft Office 365, antivirus og databackup samt supportmulighed dag og nat - året rundt.

Det er det fynskejede andelsenergiselskab, Energi Fyn, og den odenseanske it-virksomhed, Chili Security, der er gået sammen om at skabe Fiber Flex 365, som løsningen hedder. Det skyldes et ønske om især at tilgodese de små og mellemstore virksomheder på Fyn.

- Vi har udviklet Fiber Flex 365, da behovet for udvidet it-sikkerhed er kraftigt stigende og gør virksomhederne udsatte. Det kan være krævende og omfangsrigt at sætte sig ind i, og vi så et behov for at give ekstra tryghed til vores erhvervskunder og samtidig gøre det nemt og enkelt, fortæller direktøren for Energi Fyn Bredbånd A/S, Carsten Nedergaard Hansen, og fortsætter:

Det var derfor helt naturligt for os at skabe en samlet abonnementsløsning, som giver virksomheder et fleksibelt produkt, der tager højde for det hele med både hurtig fiberforbindelse, sikkerhed og support hele døgnet.

 

Baseret på erfaringer og udvikling i branchen

Det er Chili Security, som Energi Fyn samarbejder med, der står for at levere Microsoft Office 365, en løsning med antivirus, og så sidder de klar ved supporttelefonen for at hjælpe kunderne.

Martin Larsen, Partner Sales Manager hos Chili Security, forklarer:

- Når vi udvikler et produkt som Fiber Flex 365, er det baseret på de erfaringer, vi ser hos vores kunder. Det er især de små og mellemstore virksomheder, der ikke får prioriteret at sikre deres enheder, og det koster dem dyrt, når uheldet er ude, fortæller han.

Det er altså i kraft af deres virke som it-virksomhed, at Chili Security har et unikt indblik i, præcis hvor svært det kan være for virksomheder at navigere i og ikke mindst prioritere deres it-sikkerhed.

For at imødegå dette har vi i Chili Security udviklet et koncept, der dels giver virksomhederne de mest anvendte IT-redskaber i form af Microsoft 365-pakkerne. Og så giver vi SMV'erne dén IT-sikkerhedsløsning, som giver ro i maven i form af sikkerhed, backup og support.

Gennem det nye Fiber Flex 365-produkt bliver denne pakkeløsning således kombineret med Energi Fyns specialistviden om fibernettet.

Ifølge Carsten Nedergaard Hansen fra Energi Fyn skaber det et ideelt grundlag for at udvikle en god løsning til kunderne. Som han siger, har de indgået partnerskabet for "at levere Danmarks nok bedste digitale pakkeløsning".

Fire professionelle it-løsninger i én samlet pakke

Som erhvervskunde er det Energi Fyns optiske fibernet, man bliver koblet på. Det er beskrevet på Energi Fyns hjemmeside, at Fiber Flex 365 inkluderer internet, der er lynhurtigt, superstabilt og ikke mindst lever op til kravene fra de største og mest it-krævende virksomheder.

Her har man muligheden for at vælge den hastighed, man ønsker, og med Chili Business får man indbygget sikkerhed gennem fri it-support, antivirus, antimalware, Microsoft 365 samt automatisk backup af mailboks, OneDrive og harddisken på arbejdsstationen - alt sammen seks måneder bagud med opfyldelse af de nyeste krav i bogføringsloven.

Læs mere om Fiber Flex 365

Seneste nyt

Alle Taler Om Det Fibernet 850X600
Presse

Hver 3. dansker har planer om at se EM i fodbold

Vores analyse af danskerne internetforbrug viser, at mere end hver tredje dansker har planer om at se med, når EM ruller over skærmen. Og hele 39 procent regner med, at de skal se OL på TV.
Læs presse­meddelelsen
EF Sommer2024 Topbillede 2500X700px V1
Presse

80 procent af danskerne interesserer sig for elpriserne

Ny analyse fra Energi Fyn og A&B Analyse viser, at danskerne fortsat er interesserede i at tale om energi. Her små to år efter energikrisen interesserer hele 80 procent af de adspurgte sig fortsat for elprisen, og 57 procent tænker på at spare på strømmen hver dag.
Læs presse­meddelelsen
App Elpris 850X600
Nyhed

Vi har opdateret vores app

Vi har opdaterer vores app. Den har fået en helt ny navigation, så du nemmere kan finde rundt i appen. Og så er det blevet lettere for dig at se din elpris det kommende døgn.
Læs nyheden
Zaptec 2022 2 1600Px (1)
Presse

Hvor skal du lade elbilen?

68% af danskerne vil kunne lade bilen op i indkørslen. Men hvad gør du egentlig, hvis du ikke kan få en ladeboks derhjemme?
Læs presse­meddelelsen
Energifyn Kvind Og Barn I Hule I Stuen 2020
Presse

Kom til fiberfest i Bogense

Den 4. juni fra kl. 14-19 inviterer Energi Fyn til fynsk fiberfest i Bogense Hallerne. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Opladningpåfarten 850X600
Klumme

Er kør-selv-ferien i fare, hvis du skifter til en elbil?

Ferien nærmer sig, og du mærker sveden pible frem på panden, for du har lovet familien, at turen går til Italien i jeres elbil. Men hvad gør du lige med opladninger, ladeapps og kø ved ladestanderne? Læs Maria Liv Varnilds klumme og bliv helt køre klar.
Læs klummen
4AT2044 1600Px
Nyhed

Test af opladning på arbejdspladsen: Den første måned som elbilejer

Hver dag hjælper hun virksomheder med at etablere ladestandere. Noget, der mere og mere bliver anset som et medarbejdergode for virksomhedernes ansatte. Derfor satte Katja Jepsen som ny elbilejer sig for at teste, om hun er dækket ind ved at lade elbilen på arbejdet.
Læs nyheden