<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Nyheder Vindmøller Lindø 2020

Energi Fyns vindmøllepulje uddeler rekordstort beløb til projekter i Munkebo

Energi Fyns vindmøllepulje uddeler i år hele 201.000 kroner til udvikling af lokalområdet i og omkring Munkebo.

De høje elpriser i 2022 gav mange udfordringer, men de betyder også, at Energi Fyns vindmøllepulje i år kan uddele et rekordstort beløb på 201.000 kroner til udvikling af lokalområdet i en radius af 4,5 km fra Energi Fyns tre vindmøller på Odense Havn i Munkebo.

Det beløb, som vindmøllepuljen uddeler, bestemmes af indtægten på den strøm, som vindmøllerne producerer, og de høje elpriser i 2022 betød højere indtægter end i de foregående år.

Energi Fyns vindmøller på Odense Havn har produceret strøm siden februar 2018. Hvert år uddeler vindmøllepuljen midler til udvikling af lokalområdet.

Sidste år støttede Vindmøllepuljen blandt andet Munkebo Sejl- og Roklub, der fik støtte til nye termostater i deres klubhus, Munkebo revyen, der fik penge til en projektor, Munkebo Bakkes Venner, der fik penge til en mast og rigning til Ladbydragen og Grundejerforeningen Strandlysthuse, der fik penge til vedligeholdelse af badebroen mellem

Næsset og Stenlundhuse. Tidligere har vindmøllepuljen støttet Munkebo Miniby og etableringen af infohuset på Munkebo Bakke.

Projekter indenfor energioptimering, energibesparelse, kultur, miljø og natur har fortrinsret, men alle projekter, der understøtter udviklingen i og omkring Munkebo, kan komme i betragtning.

Ansøgningsperioden starter 1. oktober og løber frem til 31. oktober kl. 15. Ansøgninger skal sendes til Energi Fyn på [email protected].

Fakta om Energi Fyns vindmøllepulje

  • Energi Fyn har afsat en pulje, som hvert år uddeler midler til udvikling af lokalområdet indenfor en radius af 4,5 km fra Energi Fyns tre vindmøller på Odense Havn i Munkebo.
  • Projekter indenfor energioptimering, energibesparelse, kultur, miljø og natur har fortrinsret.
  • Vindmøllepuljekomiteen indhenter forslag og træffer beslutning om anvendelse af midlerne fra Vindmøllepuljen. Komiteen består af tre repræsentanter fra lokalsamfundet udpeget af Lindø Vindmøllelaug I/S samt to repræsentanter udpeget af Energi Fyn.
  • Ansøgninger skal sendes til Energi Fyn på [email protected] mellem den 1. oktober og den 31. oktober kl. 15.

Læs mere om Vindmøllepuljen

Seneste nyt

4AT1972
Presse

Historisk lave priser: "Det er nu, I skal investere i solceller"

Lige nu ligger solcellepaneler og samler støv. Det giver ifølge Energi Fyn en oplagt mulighed for både virksomheder og private. For der er nemlig et stort besparelsespotentiale at hente.
Læs presse­meddelelsen
Norlys På Fibernettet
Presse

Nu kan du vælge Norlys på Energi Fyns fibernet

Hos Energi Fyn byder de i dag Norlys velkommen til det fynske fibernet – det er godt for fynboerne, mener direktøren for Energi Fyn Bredbånd.
Læs presse­meddelelsen
Fiber Far Og Datter Giver High Five 2020
Presse

Kom til fiberfest i Nyborg

Den 28. februar fra kl. 14-20 inviterer Energi Fyn til fynsk fiberfest i Nyborg Idrætscenter. Dagen byder på foredrag med Sara Lygum og masser af viden om mulighederne med fibernet.
Læs presse­meddelelsen
Hus Pumpe3 850X600px
Klumme

Er det tid til at skifte dit fyr ud?

Hvis du i dag opvarmer din bolig med et olie-, gas- eller pillefyr, overvejer du måske at skifte til en billigere og mere klimavenlig opvarmningsform. Men for mange kan det være vanskeligt at gennemskue, hvad der er det rigtig valg, og hvornår tidspunktet er det rigtige.
Læs klummen
Zaptec 2022 18
Klumme

Er du køreklar?

Vores teamleder for ladestandere Maria Liv Varnild har skrevet en klumme om markedet for ladestandere. Læs den og få en række tips til, hvad du med fordel kan undersøge, inden du vælger en ladeløsning.
Læs klummen
Easee Ladeboks Pris 1600Px
Presse

Er du dus med ladestanderen? Bliv helt køreklar

For nogle er det en helt ny – og kompleks – verden, der åbner sig, når de køber en elbil, og det kan vise sig at være en jungle at navigere i opladningsmuligheder, kørselsbehov, software og ikke mindst el-aftalen.
Læs presse­meddelelsen
App Prisvisning Hånd 850X595
Nyhed

Se din personlige elpris i vores app

Vi har opdateret vores app, så du nu kan se din personlige elpris. Prisen er beregnet ud fra din valgte elaftale og er inklusive transportbetaling til dit netselskab, elafgift til staten, eventuelle tillæg og moms.
Læs nyheden