Navigation Søgning

Kundecenter K Varmepumper

Varmepumper

Her kan du læse om hvilke tilskud Energi Fyn giver til varmepumper, og om hvordan du ansøger. 

Her finder du information om varmepumper

Læs mere

Hvordan søger jeg om reduktion i elafgiften?

Som privatkunde kan du søge om reduktion i elafgiften, hvis mere end 50 % af opvarmningen af din helårsbolig kommer fra elvarme. Det er en betingelse for reduktionen, at boligen er registreret som el-opvarmet helårsbolig i kommunens bygningsregister (BBR).

Reduktionen omfatter det forbrug, der årligt ligger over 4.000 kWh.  

Hvis du selv ejer din bolig, skal du udfylde dette ansøgningsskema og sende det til os.

Hvis du er lejer, skal ejeren eller administratoren af boligen bekræfte oplysningerne, og underskrive skemaet, før du sender skemaet videre til os. 

Vi sørger for at videresende det til din kommune, som herefter udfylder skemaet med en godkendelse eller et afslag, afhængigt af om boligen er registreret i BBR-registret som el-opvarmet helårsbolig. Hvis vi modtager skemaet retur fra kommunen med en godkendelse, vil vi registrere, at du skal have et nedslag i elafgiften.

Læs mere

Hvor ses afgiftsreduktionen på min regning?

På specifikationen på din regning kan du se, om du har fået reduktion i afgiften. Afgiften hedder Reduceret Energiafgift, Staten.

Læs mere

Giver Energi Fyn tilskud til varmepumper?

Energi Fyn giver ikke længere tilskud til varmepumper. Hvis du allerede har fået tilsagn om energitilskud, kan du stadig logge ind og gøre din sag færdig. Du kan logge ind og færdiggøre din sag her.

Læs mere

Kan jeg få min varmepumpe finansieret gennem Energi Fyn?

Ja, Energi Fyn tilbyder finansieringsaftaler gennem finansielle samarbejdspartnere. Kontakt os på telefon 63 17 19 00 eller på varmepumper@energifyn.dk for at høre nærmere.
Læs mere

Hvilken type varmepumpe skal jeg vælge?

Du er velkommen til at ringe til vores varmepumpeeksperter, som kan rådgive om den løsning, der passer dine ønsker og behov. Vi kan også hjælpe dig med det praktiske papirarbejde under vejs i processen. Her kan du læse mere om varmepumper. 

Læs mere

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Støjen, som kommer fra en varmepumpe, svarer cirka til den støj, der kommer fra en opvaskemaskine.
Læs mere

Hvor ofte skal der ydes service på en varmepumpe?

Der skal udføres et eftersyn af en certificeret kølemontør en gang om året.