<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
521197 ENF Koppers Topbanner 2600X850

"Skal jeg vælge mellem en madordning og ladestanderne, så vælger jeg det sidste."

Franklin Fernandez, Smed, Koppers

Franklin Fernandez har arbejdet 14 år hos Koppers og kører hver dag omkring 65 kilometer til og fra arbejde i sin elbil, så han er glad for at have en ekstra mulighed for at lade op – mens han passer sit arbejde. Og når Franklins hustru får solgt deres gamle dieselbil og selv begynder at køre elektrisk, er det en kæmpe fordel at have to steder at kunne lade op: derhjemme og på jobbet.

Fra råtjære til aluminium og bilbatterier

Koppers holder til i Nyborg, hvor de destillerer råtjære, som blandt andet bliver brugt i aluminiumsproduktion. Koppers har desuden udviklet en metode til at udvinde olie fra råtjæren med et højt indhold af ren carbon, som kan videreforarbejdes til grafit og bruges i fremstillingen af bilbatterier.

Koppers og ladestandere fra Energi Fyn

Koppers har været kunde hos Energi Fyn i en årrække, så derfor kontaktede de os, da behovet for ladestandere opstod.
I slutningen af 2022 fik de etableret de første 4 ladestandere på arbejdspladsen og 2 ladere blev opsat hjemme hos ansatte, hvor firmabilen kan oplade. I dag har Koppers 11 ladestandere, der fysisk er fordelt enten hos virksomheden i Nyborg eller placeret ved medarbejderes boliger.

Nem administration

Ladestanderne styres gennem app’en Monta, som giver Koppers muligheden for at automatisere det administrative arbejde, som er forbundet med opladning af firmabiler. Derudover kan Koppers nemt operere med forskellige opladningspriser: en til firmabilerne, en med fordelagtig pris til medarbejderne og en tredje pris til gæster. Faktisk kan de lave så mange prisgrupper, de kunne tænke sig. Afholder Koppers for eksempel et arrangement, sender de blot en invitation ud med en såkaldt “join-kode“. Det giver deltagerne mulighed for at lade til særpris, mens de er til arrangementet.
Opladning med Energi Fyn er et smart medarbejder-gode for Koppers og stort set alle virksomheder. Og spørger man en medarbejder som Franklin – ja, så er ladestanderne tydeligvis et velkomment medarbejdergode.

 

Ladestandere Grå Bil Oplader 2021

Vil du også have en skræddersyet ladeløsning til din virksomhed?

Alle virksomheder er forskellige og har individuelle behov. Vi sælger derfor ikke standardløsninger, men giver i stedet et skræddersyet tilbud på netop dét, din virksomhed har brug for.

 

Vil du også have en skræddersyet ladeløsning til din virksomhed?

Alle virksomheder er forskellige og har individuelle behov. Vi sælger derfor ikke standardløsninger, men giver i stedet et skræddersyet tilbud på netop dét, din virksomhed har brug for.