<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Udelys Case Groennegade Odense3 2020

Intelligent lysstyring i Grønnegade

Grønnegade i Odense fik i 2013 etableret et nyt belysningsanlæg med en interaktiv lyssætning, som byens borgere kan betjene via SMS.

Nyt lys i byens kulturelle centrum

Energi Fyn har bidraget til, at Odenses kulturelle centrum i området omkring Brandts Klædefabrik er blevet færdiggjort på flotteste vis.

Vi har etableret fire forskellige typer af armaturer på master, som udgør effektbelysningen på selve pladsen. De fire typer har hver deres formål: Nogle fungerer som belysning på træer, og andre fungerer som belysning på springvand.

Derudover er der opsat wirehængt belysning, der fungerer som vejbelysning fra Vindegade og frem til P-pladsen ved Brandts. Totalt udgør denne belysning 37 armaturer, som enten hænger på wirer eller på master.

Projektet har desuden fire forskellige siddebænke og en trampolinbænk. De bliver belyst med fiberbånd både udvendigt og indvendigt, som giver en effektbelysning af kanten rundt om siddemøblet.

Belysningen består af lyskanoner, som er placeret indvendigt i bænkene, således man ikke kan se dem fra pladsen.

Du kan se billeder fra pladsen herunder:

gadelys over Grønnegade i Odense