<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Udelys Case Ryslinge Byfornyelse3 2020

Byfornyelse i Ryslinge

Belysningen spiller en vigtig rolle for både trygheden og forebyggelsen af kriminalitet. Et eksempel på dette er byfornyelsen i Ryslinge, hvor vi i samarbejde med kommunen har etableret ny belysning.

Ny belysning i et historisk miljø

Faaborg-Midtfyn Kommune har i forbindelse med områdefornyelsen i Ryslinge samarbejdet med Energi Fyn. Opgaven har blandt andet omfattet ny udendørs belysning som led i understregningen af det historiske miljø ved Højskolen. 

I samarbejdet med Energi Fyn har kommunen oplevet et meget fint forløb, hvor både rådgivning og udførelse har levet op til de forventninger, vi som kommune har haft til leverandøren. Vi har som bygherre følt os trygge ved den professionelle håndtering af opgaven, og alt er forløbet uden problemer.

Trine Hedegård Jensen, projektleder i Faaborg-Midtfyn Kommune

Projektet består dels af  et belyst vejareal og dels et belyst stiforløb langs med byens gadekær, som giver en flot kontrast. Derudover er der arbejdet med effektbelysning af et eksisterende træ, som giver et flot spil. 

Belysning over Ryslinge