<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber To Mænd Med Sikkerhedshjælp Industi 2020

Kapacitet

Stabil og hurtig datakommunikation mellem virksomhedens fysiske lokationer.

Kapacitetsforbindelser

Kapacitetsforbindelser fra Energi Fyn er et professionelt produkt af høj teknisk kvalitet.

Vores kapacitetsforbindelser sikrer dig og din virksomhed en stabil og hurtig datakommunikation mellem virksomhedens fysiske lokationer. Det betyder, at I kan sige farvel til langsomme WAN-forbindelser og velkommen til lynhurtige symmetriske forbindelser og hastigheder. Med Kapacitet skal Fysisk afstand ikke længere begrænse jeres interne netværk.

Kapacitet leveres på fiber og som enten layer 2 eller layer 3 forbindelse. Det vil sige, at Energi Fyn leverer og håndterer både fiberforbindelse og switch-udstyr på kundelokationerne. Vi tilbyder både punkt-til-punkt løsninger, hvis to lokationer ønskes sammenkoblet, og punkt-til-multipunkt, hvis flere lokationer ønskes sammenkoblet i et større netværk.

Energi Fyns netværk har leveret stabile fiber-, internet- og kapacitetstjenester siden 1999. Vores teknikhuse er desuden sikrede og overvågede døgnet rundt af kompetent og kvalificeret teknisk personale.


Med kapacitetsforbindelser fra Energi Fyn får du:

  • Serviceaftale som omfatter Døgn SLA, hvor reaktionstiden er maksimalt 4 timer ved udstyrsfejl eller kabelovergravning

Få mere at vide om produktet

 

Har din virksomhed også brug for fibernet?


Har du spørgsmål til vores fiberløsninger, eller skal vi tage et uforpligtende møde, så kontakt vores erhvervskonsulenter på tlf. 63 17 25 69 eller send en mail til [email protected]