<iframe src="/scm.html?id=GTM-58DL2QS" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden" title="gtm"></iframe>
Fiber Erhverv Case, Egeskov Slot1

Egeskov Slot og Egeskov Godskontor

En højsæson på Egeskov Slot kræver stabilt og hurtigt fibernet.

Selvom vi er en gammel, traditionsrig virksomhed og attraktion, skal vi være med i forhold til det sidste nye inden for teknologi. Både fordi vores arbejdsgange kræver det, og fordi vores kunder forventer det. 

Henrik Neelmeyer, administrerende direktør på Egeskov Slot

Krav til stabilitet og høj leveringssikkerhed i højsæsonen

Egeskov Slot er en arbejdsplads, der er kendetegnet ved store sæsonudsving og behov for høj grad af fleksibilitet. Både i forhold til  deres egen organisation og til løsninger fra deres leverandører.

Da Egeskov Slot skulle vælge internetforbindelse, var der især krav til leverandøren om, at forbindelsen skulle kunne håndtere en ekstrem grad af spidsbelastning i højsæsonen. Her er de 35 ansatte nemlig vokset til 110 og alle har det klare mål, at de skal betjene og yde en god service til de godt årlige 200.000 besøgende på Egeskov Slot, som kommer fra april til oktober.

Det høje antal besøgende stiller store krav til stabilitet og høj leveringssikkerhed, fordi alle betalingssystemer rundt omkring på attraktionen er online og ofte er maksimalt belastet i højsæsonen.

Fiber erhverv case, Egeskov slot

- Selvom vi er en gammel, traditionsrig virksomhed og attraktion, skal vi være med i forhold til det sidste nye inden for teknologi. Både fordi vores arbejdsgange kræver det, og fordi vores kunder forventer det, siger administrerende direktør på Egeskov Slot, Henrik Neelmeyer.

Det stiller store krav til fleksibiliteten i den samlede fibernetløsning og da Egeskov Slot som virksomhed og attraktion selv skal være fleksibel, er det derfor også et væsentligt parameter, at leverandørens erhvervskonsulent hele tiden er tilgængelig. Et parameter, som Energi Fyn kan imødekomme i den samlede erhvervsløsning med en 100/100 Mbit/s fiberforbindelse til Egeskov Slot og Egeskov Godskontor. Sidstnævnte huser attraktionens administration.

- Vi arbejder blandt andet meget med kommunikation og billeder i vores hverdag på Egeskov Godskontor, og det betyder, at vores daglige arbejdsgange på kontoret fordrer en forbindelse med stor båndbredde for at kunne håndtere upload af billeder til alt det grafiske materiale, vi udarbejder, fortæller Henrik Neelmeyer og fortsætter:

- På grund af den enorme mængde billedmateriale har vi også fået hostet en del serverkapacitet ude af huset, og vi har kontinuerligt en del afrapportering. Begge dele forudsætter hurtige svartider, hvorfor vi er dybt afhængige af en stabil fiberforbindelse med stor kapacitet.

Udover levering af internet har Energi Fyn været behjælpelig med at rådgive om valg af leverandør af Hot Spot-løsninger til Egeskov Slot. 

Firmaprofil

Navn: Egeskov Slot.

Beskrivelse: Egeskov Slot har godt 200.000 besøgende i sæsonen og er blandt Fyns største turistattraktioner.

Udfordring: Egeskov Slot har brug for en internetforbindelse, der kan håndtere en ekstrem spidsbelastning i højsæsonen.

Løsning: Egeskov Slot og Egeskov Godskontor har valgt en Fiber Pro løsning fra Energi Fyn.

Fibernet til erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Fibernet til erhverv

Bliv klogere på vores fiberprodukter til erhverv, hvor vi har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, god service og konkurrencedygtige priser.

Gå til fibernet erhverv

Vil du høre mere?


Har du spørgsmål til vores fiberløsninger, eller skal vi tage et uforpligtende møde, så kontakt vores erhvervskonsulenter på tlf. 63 17 25 69 eller send en mail til [email protected]