Navigation Søgning
Bowl'n'Fun støtter bowlingsporten gennem deres Favorit Support aftale med Energi Fyn

Støtte til bowlingsporten

Bowl'n'Fun støtter bowlingsporten gennem en Favorit Support aftale med Energi Fyn.

Bowlingsporten har ændret sig igennem de seneste 10 år, og antallet af klubspillere er halveret.Det har fået Steff en Larsen, manden bag bowling- og underholdningskæden Bowl'n'Fun, til at etablere Forening af Bowlingsportens Fremme.

- Foreningens formål er at støtte bowlingsporten.Bowlingforeninger og -klubber kan søge om støtte hos foreningen. Vi håber, at foreningen kan bidrage til at fremme forenings- og klublivet indenfor bowlingsporten, så bowling bliver ved med at eksistere som sportsgren, fortæller Steff en Larsen, ejer af Bowl'n'Fun.

Støtte gennem Favorit Support

De penge, som Forening af Bowlingsportens Fremme uddeler, kommer blandt andet fra Bowl'n'Funs Favorit Support aftale med Energi Fyn. En aftale der består af et konkurrencedygtigt markedselprodukt og en investering i elmarkedet. Investeringen foretager Energi Fyn, og den er uden omkostning og risiko for Bowl'n'Fun. Afkastet af investeringen tilskrives Forening af Bowlingsportens Fremme.

- Med vores Favorit Support aftale er vi med til at gøre en forskel for bowlingsporten, uden at det koster os noget, siger Steff en Larsen.

Stor vækst

Bowl'n'Fun har gennemgået en kraftig vækst siden det første center åbnede i Svendborg for 20 år siden. I dag er der Bowl'n'Fun centre i 14 byer på Fyn og i Jylland med i alt 650 ansatte. Udover bowling har centrene en række andre underholdningstilbud og restauranter.

- Vi har årligt 550.000 spisende gæster og serverer blandt andet 240.000 tarteletter om året. Vi oplever stor interesse for vores forskellige underholdningstilbud og pakker, hvor vi tilbyder forskellige former for underholdning og spisning. Men det betyder samtidig meget for os, at vi kan bidrage til, at der fortsat er et forenings- og klubliv inden for bowlingsporten, slutter Steff en Larsen.

Firmaprofil

Om Bowl'n'Fun
Bowl'n'Fun er Danmarks største kæde af bowling- og underholdningscentre fordelt i 14 byer på Fyn og i Jylland. Første center åbnede i Svendborg for 20 år siden. Bag Bowl'n'Fun står Steff en Larsen.

Bowl'n'Fun beskæftiger 650 ansatte. Bowl'n'Fun centrene tilbyder udover bowling en række underholdningstilbud som gokartbane, laser zone, minigolf og legeland, samt forskellige koncepter indenfor bowling og spisning som eksempel børnefødselsdage, familiefødselsdage, møder, konferencer og julefrokoster.

Bowl'n'Funs elaftale 
Bowl'n'Fun har en Favorit Support aftale med Energi Fyn, som giver virksomheden et konkurrencedygtigt markedselprodukt samt mulighed for at støtte Forening af Bowlingsportens Fremme.