Navigation Søgning

Favorit Support

  • Konkurrencedygtig aftale
  • Støt en fynsk klub eller forening
  • Garanteret støtte til forening/klub
Bestil opringning
Favorit Support er et markedeselprodukt og samtidig et sponsorkoncept fra Energi Fyn, hvor større virksomheder kan vælge at støtte en fynsk klub eller forening via sit elforbrug - uden at det koster ekstra. Med Favorit Support kan din virksomhed sikre kontant støtte til en fynsk klub eller forening, og I er således med til at gøre en forskel for kultur- og idrætslivet på Fyn. Den eneste forudsætning er, at elforbruget skal være over 100.000 kWh om året.

Bestil opringning

Vil du vide mere om vores favori-support-produkt, kan du udfylde formularen her, og du vil blive kontaktet af en salgskonsulent.

Tak for din henvendelse

Du vil blive ringet op hurtigst muligt, af en salgskonsulent på telefon: ##phone##

Fakta

En Favorit Support-aftale består af to elementer; et konkurrencedygtigt markedselprodukt og en investering i elmarkedet. Investeringen foretager Energi Fyn, og den er uden omkostning og risiko for virksomheden. Afkastet af investeringen tilskrives den klub, som I har valgt at støtte i Favorit Support-aftalen.

Eksempel

Eksempelvis vil en virksomhed med et årligt elforbrug på 500.000 kWh og en Favorit Support-aftale, i løbet af et par år, generere et garanteret supportbeløb til en klub på cirka 2.000 - 3.000  kr. pr. år. Med Favorit Support får både virksomheden, klubben og Energi Fyn glæde af elforbruget. Det er kort sagt en win-win-situation for alle parter.

Abonnement

I tillæg til elprisen kommer et årligt abonnement, som alene opkræves skabelonafregnede (kvartalsafregnede) installationer.