Kombination af fast og variabel pris

KombiEl

  1. Spar, når elprisen er lav
  2. Undgå store prisudsving

KombiEl - kombiner fordelene ved en fast og en variabel pris

KombiEl kombinerer fordelene ved en fast og en variabel pris.

Hvis du foretrækker en elaftale, hvor du selv har mulighed for at påvirke din elregning - men samtidig ønsker sikkerhed mod store prisudsving, så er KombiEl det rette elprodukt for dig.

Med KombiEl afregnes halvdelen af dit elforbrug til den variable timepris og den anden halvdel til en 3 måneders fast pris. Den faste pris følger årets kvartaler.

Den variable pris betyder, at du med fordel kan holde øje med prisen på el og flytte dit forbrug til de tidspunkter, hvor prisen er lav.

Den faste pris er fast hele døgnet og påvirkes ikke af udsving i timeprisen på spotmarkedet. Det betyder, at du ikke vil opleve nær så store prisudsving som med en ren variabel pris.

Bestil KombiEl

Ønsker du at skifte elprodukt?

Vi har ikke binding på vores produkter, men vi har brug for administrationstid til at ændre dit elprodukt. Desuden skal vi overholde forbrugerlovgivningen omkring fortrydelsesret. Derfor skal du være opmærksom på, at hvis du ønsker at ændre dit elprodukt, afhænger opstartsdatoen af, hvilken dato du vælger at skifte din aftale.
  • Hvis du ændrer dit elprodukt før den 6. i en måned, starter vi leverancen den 1. i den efterfølgende måned. Fx: Hvis du ændrer dit elprodukt før den 6. april, starter vi leverancen den 1. maj.
  • Hvis du ændrer dit elprodukt mellem den 6. og den 15. i en måned, starter vi leverancen den 15. i den efterfølgende måned. Fx: Hvis du ændrer dit elprodukt efter den 6. april men før den 16. april, starter vi leverancen den 15. maj.
  • Hvis du ændrer dit elprodukt efter den 16. i en måned, starter vi leverancen den 1. i måneden efter den efterfølgende måned. Fx: Hvis du ændrer dit elprodukt den 16. april, starter vi leverancen den 1. juni.